Complet Design Arad

tel: 0723 77 56 13
 

Termeni și condiții

Acest acord se aplică tuturor site-urilor Complet Design (www.completdesign.ro, www.completdesign.eu, www.completdesign.com, www.earad.ro, www.autoarad.eu, www.diploma.completdesign.com), serviciilor şi conţinutului acestora. Site-urile, serviciile şi conţinutul site-urilor Complet Design vă sunt oferite condiţionat de acceptarea dumneavoastră fără nici o modificare a condiţiilor din prezentul acord. Dacă nu acceptaţi termenii şi condiţiile statuate în acest document, nu folosiţi site-urile Complet Design şi serviciile oferite prin intermediul lor. Prin utilizarea sitului, indicati că acceptaţi să respectaţi condiţiile noastre de utilizare. Complet Design srl poate revizui acest document oricand, prin actutalizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitaţi această pagină periodic pentru a citi "Condiţiile de utilizare" deoarece acest document vă obligă legal. Folosirea în continuare a serviciilor site-urilor Complet Design reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului document.

Conform acestuia
1. Este strict interzisă:
Insulta partenerilor, grosolănia, molestarea lor
Introducerea cuvintelor fără sens
Inserarea unor lucruri indecente, indignante sau publicarea pozelor indignante
Folosirea unor nume sau texte legate de simboluri absolutiste

2. Este interzisă inserarea textelor, informatiilor
care limitează drepturile omului sau sunt jignitoare
care îndeamnă la săvârsirea unor fapte ilegale
care acuză de săvârsirea unei infracţiuni sau delict
care are conţinut de reclamă, în mod deosebit URL

3. Redactorii şi operatorii au dreptul de a limita drepturile de utilizator celor care încalcă regulile mai sus amintite. Interzicerea utilizării este însă precedată de un avertisment, cu excepţia cazurilor extreme, şi doar după aceasta operatorul aplică sancţiunile.

4. La unele utilizari, conţinutul publicat de către utilizator poate apărea doar după aprobarea redactorului. În aceste cazuri, redactorul are obligaţia de a lua în considerare principiile de protecţie a administrării datelor.

5. Redacţia Complet Design are dreptul de a verifica datele utlilizatorului din motive administrative sau în unele cazuri verificarea adresei IP a utilizatorului, în caz că este necesară blocarea adresei sau a utilizatorului.

6. Editorul Complet Design îsi rezervă dreptul ca în caz de nerespectare a regulilor să limiteze, să excludă sau, în caz de nevoie, să denunţe utilizatorul.

7. Prestatorul nu poate fi tras la răspundere din punct de vedere juridic pentru conţinutul textelor publicate de către utilizatori. Utilizatorul garantează că textele publicate de către el nu contravin legilor în vigoare.

Utilizatorul garantează că este în posesia tuturor aprobărilor sau acordurilor necesare pentru publicarea textului şi garantează că textul respectiv nu jigneste drepturile unei terţe persoane, garantează totodată pentru drepturile de pietate sau protectia datelor personale, a drepturilor de autor care ar putea împiedica sau limita publicarea acestor texte sau ar vătăma drepturile sau interesele celor care posedă aceste drepturi.

Pentru vătămarea acestor drepturi este responsabil exclusiv utilizatorul. Utilizatorul este responsabil faţă de Complet Design şi este obligat de a repara daunele aduse Complet Design, care provin din nerespectarea obligaţiilor fată de Complet Design.

8. Utilizarea, publicarea informaţiilor inserate în site-urile deţinute de Complet Design în faţa publicului este posibilă doar cu aprobarea în scris a Complet Design.

9. Site-ul Internet www.completdesign.ro sau www.completdesign.com este de acord să i se facă referiri în alte pagini web. Referirile sunt posibile cu inserarea logo-ului Complet Design şi inserarea link-ului http://www.completdesign.ro sau http://www.completdesign.com sau http://www.completdesign.eu

Aceste "Condiţii de utilizare" constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră şi Complet Design în privinţa utilizării site-urilor Complet Design. Prezentul acord constituie unica convenţie dintre dumneavoastră şi Complet Design şi reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor site-urilor Complet Design.

 
     
 

Codul de etica : Termeni si conditii

Copyright © 2003 - 2024. Toate Drepturile Rezervate